Vrijwilliger worden

Stichting Bostheater Ommen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! De toenemende bezoekersaantallen en de stijgende verwachtingen van het publiek zorgen ervoor dat het Bostheater zich voortdurend moet vernieuwen.

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst. Voor seizoen 2024 zijn we namelijk voorzien.

Als vrijwilliger van het Bostheater maak je deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers waar plezier voorop staat en draag je bij aan een bijzondere culturele instelling.

Wat wij van jou vragen

Om het werkbaar te maken en houden vragen we of je minimaal vijf keer per jaar voor, tijdens of na een voorstelling kunt helpen. Je kan zelf aangeven wanneer je kan, er volgt een rooster en daarna rekenen we (uiteraard) op je komst!

Wat wij jou bieden

  • Als je vijf keer helpt (waarvan twee keer bij een betaalde voorstelling) ontvang je een vrijwilligerspas. Deze is uiteraard persoonsgebonden en voorzien van pasfoto en qr-code
  • Tijdens werkzaamheden zijn alcoholvrije consumpties verkrijgbaar
  • Voor gemaakte onkosten kan via het bestuur een declaratieformulier worden opgevraagd. Denk hierbij aan materiaalgebruik, reiskosten, netwerkbijeenkomsten, scholing etc. (hierover meer bij de intake/sollicatie)

Verder kunnen vrijwilligers natuurlijk rekenen op veel waardering(!) en een feestelijke afsluiting van het seizoen. Het worden sowieso erg leuke en gezellige diensten en we doen vaak nog een drankje achteraf.

N.B. Alle afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, die door beide partijen wordt ondertekend.

Vacatures

Team Bostheater verwelkomt je graag in ons team! Interesse om een bijdrage te leveren? Mail dan naar vrijwilliger@bostheaterommen.nl

Voor seizoen 2024 zijn we voorzien.

Wil jij op de wachtlijst? Meld je dan nu alvast aan. In zijn algemeenheid zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers voor alle werkzaamheden. We kunnen jou hulp dus goed gebruiken als parkeerhulp, horeca held, social media / promotie tijger, sfeerbeheerder, kaartscanner en veel meer. Neem gerust contact op, wie weet verwelkomen we jou in de toekomst als nieuwe vrijwilliger. Tot in het bos!

footer-bg