Vrijwilliger worden

Stichting Bostheater Ommen is opzoek naar nieuwe vrijwilligers! De toenemende bezoekersaantallen en de stijgende verwachtingen van het publiek zorgen ervoor dat het Bostheater zich voortdurend moet vernieuwen. Als vrijwilliger van het Bostheater maak je deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers waar plezier voorop staat en draag je bij aan een bijzondere culturele instelling.

Wat wij van jou vragen

Om het werkbaar te maken en houden vragen we of je minimaal vijf keer per jaar voor, tijdens of na een voorstelling kunt helpen. Je kan zelf aangeven wanneer je kan, er volgt een rooster en daarna rekenen we (uiteraard) op je komst!

Wat wij jou bieden

  • Als je vijf keer helpt (waarvan twee keer bij een betaalde voorstelling) ontvang je een vrijwilligerspas. Deze is uiteraard persoonsgebonden en voorzien van pasfoto en qr-code
  • Tijdens werkzaamheden zijn alcoholvrije consumpties verkrijgbaar
  • Voor gemaakte onkosten kan via het bestuur een declaratieformulier worden opgevraagd. Denk hierbij aan materiaalgebruik, reiskosten, netwerkbijeenkomsten, scholing etc. (hierover meer bij de intake/sollicatie)

Verder kunnen vrijwilligers natuurlijk rekenen op veel waardering(!) en een feestelijke afsluiting van het seizoen. Het worden sowieso erg leuke en gezellige diensten en we doen vaak nog een drankje achteraf.

N.B. Alle afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, die door beide partijen wordt ondertekend.

Vacatures

Team Bostheater verwelkomt je graag in ons team! Interesse om een bijdrage te leveren? Mail dan naar vrijwilliger@bostheaterommen.nl

Op dit moment zijn we opzoek naar extra vrijwilligers voor alle werkzaamheden, wat betekent dat we onder meer op zoek zijn naar: parkeerhulpen, horeca helden, social media / promotie tijgers, sfeerbeheerders, kaartscanners en veel meer. Neem gerust contact op, alle hulp is welkom. Tot in het bos!

footer-bg