Overnachten
Vaak krijgen wij de vraag of je ook kan overnachten nabij het Bostheater. Goed nieuws: dat kan! Op loopafstand kan je verblijven op Camping de Besthmenerberg.

Wil je een bezoek aan 1 van de evenementen in het Bostheater combineren met een overnachting?  Geen probleem, er zijn kampeerplaatsen, bungalows en luxe safaritenten op loopafstand van het Bostheater!

Het Bostheater ligt op Camping Besthmenerberg waar je diverse bungalows vindt midden in het bos. Een prima uitvalsbasis om na een avondje genieten in het Bostheater heerlijk tot rust te komen.

Ook kamperen kan bij Camping Besthmenerberg variërend in luxe en comfort. Wil je back to basic? Of kies je voor een luxe safaritent met eigen sanitair en keuken met vaatwasser? Het kan allemaal.

Maak van je avondje uit een weekendje weg en geniet midden in het bos van alle faciliteiten van Camping Besthmenerberg o.a. binnenbad, buitenbad, restaurant, manege, speeltuin, outdoor centrum en meer.

De arrangementen van Camping de Besthemenerberg zijn hier te vinden: www.besthmenerberg.nl/openluchttheater-arrangementen


Top