Bostheater Safe Shows

Bij een Safe Show is het reserveren van een vaste zitplaats verplicht. Bij de Safe Shows houden we ons aan de door de overheid gestelde voorwaarden. Zo kun je in coronatijden toch op een veilige en onbezorgde manier genieten van live muziek.

Hier in het kort wat het verder inhoudt:

  • Je hebt geen test- of vaccinatiebewijs nodig om toegang te krijgen, een reservering voldoende.
  • Alle voorstellingen zijn seated*, waardoor de capaciteit beperkt is. Reserveren vooraf is verplicht!
  • Safe Shows voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.
  • Je kan maximaal 4 plekken reserveren per huishouden in één keer.**

*Seated betekent dat je een vaste zitplaats hebt.
**Bestaat je huishouden uit meer dan 4 personen? Dan moet je dus twee reserveringen doen en zal er tussen de twee reserveringen 1,5 meter afstand worden gehouden. We begrijpen dat het soms vervelend kan zijn, maar het maximum aantal mensen dat bij elkaar mag zitten is 4. We maken hierin geen uitzonderingen.

Horeca in de maanden juli en augustus
Daarnaast is er in juli en augustus geen actieve horeca in het theater. Je kan wel vooraf je dranken mee bestellen. Het is niet toegestaan je eigen dranken mee te nemen, dit wordt bij de ingang gecontroleerd en deze worden weggegooid.

Goed om te weten…

De horeca omzet is voor ons een manier om deze voorstellingen gratis aan te bieden. Met het kopen van je consumpties draag je dus bij aan het gratis toegankelijk houden van deze voorstellingen.

Let op: Dit is alleen tijdens de voorstellingen in juli en augustus. Vanaf september kan je gewoon weer je drankje halen aan de bar!

footer-bg