Paasactie

Ei gevonden? Gefeliciteerd! Dan kom jij op deze pagina omdat je een QR-code hebt gescand die naar deze pagina leidt. Lees hieronder bij ‘spelregels’ wat je moet doen om je prijs te verzilveren.

Geen ei gevonden maar wel nieuwsgierig naar de zoekactie? Lees hieronder wat de zoekactie inhoudt en hoe jij mee kan doen aan deze zoektocht naar de paaseieren van het Bostheater!

EI GEVONDEN? LAAT HET NIET LIGGEN EN NEEM HET MEE. BEDANKT!

De spelregels

Om de prijs daadwerkelijk te winnen, moet je ons nog laten weten dat je het ei gevonden hebt. Dit doe je door ons te volgen op Instagram.

Nadat je ons volgt, moet je het volgende doen:

  1. Maak een foto van het ei, zorg dat ook de vindplaats duidelijk op de foto staat
  2. Plaats de foto op social media (bij voorkeur Instagram)
  3. Tag het Bostheater in de foto @bostheaterommen

Zorg ervoor dat wij de foto ook kunnen zien, dus scherm je profiel niet helemaal af.

Let op: Je bent uitgesloten van deelname als je al een keer hebt gewonnen. Maximaal 1 prijs per persoon/gezin/huishouden.

De actie

Vind jij een ei van het Bostheater? Dan win je een fantastische prijs! Op 5 plekken in Ommen worden de komende week eieren verstopt. Elke dag wordt er 1 ei verstopt. De zoektocht naar het eerste ei start donderdag 28 maart. Wanneer er een ei verstopt is, laten we dit weten via onze Instagram stories. Vanaf dat moment kunnen jullie gaan zoeken! De eieren worden tot en met tweede paasdag verstopt. Heb je een ei gevonden, plaats dan een foto op Facebook/Instagram en tag @bostheaterommen. Aan elk ei zit een unieke prijs verbonden. En geloof ons: deze prijzen wil je echt winnen!

De prijzen

1 x 2 vrijkaarten naar keuze

1x 2 The Legends We’ve Lost

1x 2 The Dirty Daddies

2x 10 consumptiemunten

*Elk ei geeft maar één keer prijs. Dus als de eerste vinder per ongeluk het ei laat liggen en jij vindt het ei later alsnog kan het zijn dat de prijs al vergeven is. We vragen de vinder dan ook om het ei mee te nemen!

Bonusprijs

Daarnaast is er nog een toffe bonusprijs. Maak een leuke, gekke of creatieve foto tijdens jouw zoektocht naar de eieren. Tag het bostheater en wie weet win jij dan 5 consumptiemunten!

footer-bg