Laatste info over je aankomende concert

Het is bijna zover..

Wij kijken uit naar de seizoensafsluiter The Legends We’ve Lost en hopelijk jij ook. Hier nog een keer alle informatie op een rij om jouw bezoek aan het Bostheater zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor zaterdag 24 september geldt dat het theater opengaat om 19:30 en het optreden zal starten om 21:00.

Route

Vanaf het centrum/station van Ommen fiets je zo naar het openluchttheater. Dus mocht je uit de buurt komen raden we je aan om op de fiets te komen. Dikke kans dat je dan sneller bent dan met de auto ;-). Voor zowel fietsers als automobilisten is het vanaf Zwolle/Hardenberg de Vechtbrug over en dan linksaf richting Mariënberg. 

Vanuit Lemele/Hellendoorn voor de brug rechtsaf richting Mariënberg. Nabij het theater staat het openluchttheater ook aangegeven met (tijdelijke) borden. 

Voor navigatie gebruik je het volgende adres:

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen 

Eenmaal aangekomen op Camping Ommerland zullen vrijwilligers je de weg wijzen naar de parkeerplekken. Het is belangrijk om ten alle tijden de instructies van onze vrijwilligers op te volgen.  

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Onze vrijwilligers helpen jullie graag op weg en zullen assisteren met parkeren. Volg hun aanwijzingen op! Ook fietsers kunnen niet helemaal door fietsen naar het theater, hiervoor is een speciale stalling ingericht nabij het binnenzwembad op de camping. Ook hier geldt, volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op.  

Reken op 10-15 minuten lopen zijn naar het Bostheater. Voor het geval je er net even niet aan dacht: vergeet niet waar je je auto hebt geparkeerd! Dit voorkomt achteraf problemen (en-een-“Waar is mijn auto nou?”-momentje). 

Tijdschema

De poorten van het theater gaan om 18.30 open en de voorstelling zal beginnen om 20.00. Het volgende tijdschema wordt gehanteerd:  

18:30  Parkeerplaats geopend*
19:30  Theater open
21:00  The Legends We’ve Lost
23:00 Einde (circa)

Let op: Door omstandigheden kunnen deze tijden iets afwijken. De horeca blijft na afloop nog een korte periode open. 

*Vanaf 18:00 zijn onze vrijwilligers op hun post, dus vanaf dan ben je welkom. Als je eerder komt kunnen we je dus niet op weg helpen. We rekenen op jullie begrip.

In het theater

In het Bostheater vind je geen stoelen of banken, maar een stevige, natuurlijke ondergrond om op te zitten. Zelf een kussentje meenemen voor extra comfort kan natuurlijk. Het is niet toegestaan om paraplu’s mee te nemen. Toch bang voor regen? Neem een regenponcho mee!

Bij de voorstelling is het niet toegestaan om zelf drank of etenswaren mee te nemen. Er is een toegangscontrole en eventuele dranken of etenswaren worden weggegooid. Dat is natuurlijk zonde, dus neem het niet mee. Ook is het niet toegestaan om professionele camera apparatuur mee te nemen zonder accreditatie.

Daarnaast vragen we jullie alleen te roken op de daarvoor toegewezen plek. Dit is buiten ‘de hekken’ van het openluchttheater, nabij de toegangspoort. Om drie redenen: niet iedereen vindt het fijn om in de rooklucht te zitten, om te voorkomen dat er overal peuken liggen en tot slot omdat dit veiliger is in verband met de droogte. Alvast veel dank voor je medewerking!

Uiteraard is er wel horeca aanwezig in het Bostheater! Consumptiemunten kosten € 2,50 en zijn vooraf en tijdens de voorstelling verkrijgbaar. Je kunt de munten alleen met pin betalen in het Bostheater! Er wordt geen alcohol geschonken aan mensen jonger dan 18 jaar.

Let op: Er zijn geen foodtrucks aanwezig, we hebben wel een beperkt aantal snacks! Waarbij geldt: op=op. Mocht je toch van ver komen en vooraf in de buurt willen eten, er is wel een restaurant aanwezig nabij het Bostheater.

Mindervaliden

We proberen bij de voorstellingen mensen met een verminderde mobiliteit zoveel als mogelijk tegemoet te komen door bijvoorbeeld met golfkarren mensen naar het theater te vervoeren of door automobilisten in de gelegenheid te stellen naar het theater toe te rijden, passagiers af te zetten en vervolgens terug te rijden naar de parkeerplaatsen. Een en ander gaat altijd in overleg met de aanwezige vrijwilligers en verkeersregelaars. 

Meld meteen bij de poort dat je mindervalide/slecht ter been bent. We kunnen dat niet altijd zien. Onze vrijwilligers zullen je verder helpen.

In het theater zelf zorgen we dat voor rolstoelgebruikers aan de bovenring van het theater ruimte vrij is om plaats te nemen. 

Heb je nog vragen hierover, of heb je bijvoorbeeld om medische redenen een (eigen)stoel nodig? Laat dit vooraf aan ons weten zodat wij er rekening mee kunnen houden en jij niet onnodig lang in de rij hoeft te staan. 

Na afloop van de voorstelling

Help na afloop van de voorstelling onze vrijwilligers een handje door zelf je afval mee te nemen en dit in de afvalbakken boven in het theater te gooien. Verkeersregelaars helpen je met het verlaten van de camping. Houd rekening met de campinggasten en veroorzaak geen overlast.

Huisregels

Tot slot verwijzen we jullie nog een keer even naar onze huisregels. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het voor iedereen een onvergetelijke avond gaat worden.

  • We vinden ze leuk, maar tijdens voorstellingen zijn honden (& andere huisdieren) niet welkom
  • Geen alcohol aan personen onder de 18 jaar
  • Zonder accreditatie is het niet toegestaan om professionele camera apparatuur mee te nemen
  • Paraplu’s zijn niet toegestaan (poncho’s uiteraard wel!)
  • In geval van calamiteiten verplicht de aanwijzingen en instructies van Bostheater-vrijwilligers op te volgen
  • Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video, foto en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Hier kan je al onze huisregels terugvinden. 

Liefs,

Team Bostheater Ommen

www.bostheaterommen.nl 

footer-bg