14 september 2024

The Legends We've Lost

Theater open: 19:00
Aanvang: 20:30

Bostheater Ommen presenteert: The Legends We’ve Lost
Wie er de vorige keer bij was weet het al: The Legends We’ve Lost is een waar muzikaal spektakel. Als publiekslieveling konden we niet anders dan ze nog eens uitnodigen! Dit keer komen ze met een nieuwe show terug naar het Bostheater op zaterdag 14 september. Let’s dance!

De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 9 december om 10:00 uur via deze site.

Met o.a. de veel te vroeg overleden David Bowie, George Michael en Prince begonnen The Legends We’ve Lost een aantal jaren geleden hun hommage. En daar kwamen de hits van Aretha Franklin, Michael Jackson en Whitney Houston bij. Maar de klok van het leven tikt door en zo ontvielen ons o.a. Henny Vrienten (Doe Maar), Olivia Newton John, en Rolling Stones drummer Charlie Watts. Allen verbonden aan fantastische muziek, die the Legends We’ve Lost niet onbespeeld konden laten. En zo zijn er de afgelopen jaren best nog wat nieuwe sterren in de hemel bijgekomen..

The Legends We’ve Lost 2024 geven op zaterdag 14 september een groots muzikaal eerbetoon aan hen die ons ontvielen. Een nieuwe show met het beste van de afgelopen jaren aangevuld met nieuwe, verrassende songs en medleys! Zo heeft op veler verzoek Freddie Mercury (Queen) een plek gekregen, maar ook ‘the queen of disco’ Donna Summer en natuurlijk Tina Turner. Nog meer hits, nog meer dansen én nog meer meezingen met Marlayne Sahupala en friends! Een ruim twee uur durend non-stop muziekfeest dat al jaren overal garant staat voor uitverkochte zalen en theaters.

Bandleider Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters, heeft de fantastische ‘Legends Band’ samengesteld. De crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten gecombineerd met Nederlandse topvocalisten. Zo gaven o.a. Marlayne Sahupala, Shirma Rouse, Erica Greenfield, Jim Bakkum, Rico Greene, Do, Kimberly Maasdamme, Buddy Vedder, Jan Kanis, Carolina Dijkhuizen, Dennis Kroon, Han van Eijk, Nurlaila Karim en Brainpower al eerder acte de presence.

The Legends We’ve Lost is een prachtige, muzikale hommage waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond die je blij maakt en een avond die je ontroert. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen… En dat doen we graag samen met jullie

We zien elkaar in ‘t Bostheater!

 

Tijdschema

Theater open: 19:00

Aanvang: 20:30

Einde: 23:00

*Tijden zijn onder voorbehoud.

 

Tickets

Early Bird: € 28,50 inclusief € 1,75 servicekosten (UITVERKOCHT)

Groepsticket: € 28,50 (per stuk, per vier) inclusief € 1,75 servicekosten (UITVERKOCHT)

Regulier: € 32,- inclusief € 1,75 servicekosten

Dagkassa: € 37,50 inclusief € 1,75 servicekosten

 

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te hier vinden.
Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg.
Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden!
Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Programmaoverzicht
footer-bg