9 juni 2024

Koorbazen

Theater open: 15:15
Aanvang: 16:00

We openen dit seizoen op 9 juni met een heel bijzondere voorstelling: Koorbazen. Een eindeloos experiment in muziek, theater en performing-arts waarin 55 mannenlevens, 55 stemmen en 55 verhalen samenkomen. En we nodigen jou uit om dat mee te maken in het Bostheater.

Het vijfenvijftigkoppige a capella mannenkoor waarin de jongste 18 en de oudste in de 80 elkaar vanuit nieuwsgierigheid en open blik ontmoeten in muziek. De muziek, teksten, performances en beelden vertellen het universele verhaal van de alledaagse mens (jij en ik) op het moment dat wij allemaal opnieuw positie bepalen op de plek waar we wonen, werken en leven. Hierbij wordt altijd gezocht naar de magie die ontstaat wanneer een team meer is dan de som der delen.

Met een geheel eigen werkwijze en een groeiende landelijke bekendheid laat Koorbazen zien én horen dat een mannenkoor zeker nog van deze tijd is.

Het repertoire, favoriete nummers van de bazen, loopt uiteen van klassiek tot rock gecombineerd met hiphop, spoken word en beatbox.

Met eigen gearrangeerde versies van bestaande nummers van o.a. Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Exit Music (Radiohead), In The End (Linkin Park), Believer (Imagine Dragons), Iron Sky (Paolo Nutini), Bella Ciao en Mooi (Maarten van Roozendaal) brengt Koorbazen een nieuw geluid en stijl in de bestaande korenwereld.

Dit wil je meemaken in het Bostheater!

Deze voorstelling is gratis toegankelijk, reserveren van tickets is ook niet nodig. We zien jullie graag in het Bostheater op 9 juni!

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te hier vinden.
Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg.
Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden!
Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Programmaoverzicht
footer-bg