Into The Wild


13 september 2019


Theater open: 00:00
Aanvang: 00:00

Tickets

Deze tweede editie valt op 13 & 14 september en biedt precies wat je van ons kan verwachten: unieke locatie midden in het bos, muziek van de hoogste kwaliteit en een beregezellig festival!

 

De eerste namen van 2019

Vrijdag 13 september

The Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac

Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits. Een oeuvre om van te smullen, gebracht door The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen.

 

Zaterdag 14 september

RONDÉ

RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan!

 

EUT

Je nieuwe favoriete band! EUT maakt prachtig geschreven songs met boeiende melodieën. Stuk voor stuk vette, aanstekelijke popnummers in een keurslijf, over jeugdigheid en opgroeien. Dynamisch en intrigerend, zonder te gepolijst te klinken. Met invloeden van bands als Pixies, Yeah Yeah Yeahs, Blur, Weezer, Wilco en Beck. Luister eens naar nummers als Bad Sweet Pony, Supplies of Sour Times.

 

Garrett T. Capps (USA)

De ‘Texas space cowboy’ vond succes met de release van het laatste album “In the Shadows (Again)”, en dat succes bracht hem al eerder naar Nederland. Hij komt overigens niet alleen maar samen met zijn NASA Country band en ook niet zonder nieuwe muziek. Met het nieuwe album Alright All Night in de maak en gepland voor augustus 2019 is het de timing perfect! Wat je van het nieuwe album kan verwachten? Meer dansbare country nummers, aangevuld met Townes & Parsons-achtige songwriting. Wij zijn alvast erg benieuwd. Welkom terug in Nederland, Garrett!

 

Binnenkort de volledige line up! Stay tuned!

Kom je ook gezellig met je vrienden hangen, dansen, springen en genieten? Naast muziek zijn er ook enkele foodtrucks aanwezig zodat je lekker kan eten!

 

Algemeen

Vrijdag

Theater open: 19.00

Aanvang: volgt

Zaterdag

Theater open: 13.00

Aanvang: volgt

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top