Ilse DeLange


3 september 2022


Theater open: 19:00
Aanvang: 20:30BOSTHEATER OMMEN PRESENTEERT: ILSE DELANGE

 

LET OP DIT OPTREDEN WORDT VERPLAATST NAAR ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2022. ALLE KAARTKOPERS ONTVANGEN 19 AUGUSTUS EEN MAIL MET VERDERE INFO!

 

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

In 2019 ging een lang gekoesterde wens van Ilse DeLange in vervulling: de release van het roots-album Gravel & Dust, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Met deze plaat sleepte zij onlangs een Edison award voor Beste Album in de wacht. In de openluchttheaters wordt het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar zal de zangeres ook nieuwe muziek live ten gehore brengen.

Tickets exclusief via CM.com! Ticketlink: https://store.ticketing.cm.com/ilse-delange

Goed om te weten..

We gaan er vanuit dat we in september ‘terug naar normaal’ zijn gegaan en dit optreden dus doorgang kan vinden. Mocht het onverhoopt toch anders lopen dan blijft je ticket geldig voor de nieuwe datum. Kan je niet op de nieuwe datum of lukt het ons niet een nieuwe datum te vinden voor dit concert? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Mocht er (corona)nieuws zijn omtrent dit optreden dan ontvangen alle kaartkopers per e-mail bericht.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

 

TICKETPRIJZEN

Voorverkoop: € 39,00 inclusief € 1,75 servicekosten

Dagkassa: € 45,00 inclusief € 1,75 servicekosten

Tickets exclusief via CM.com! Ticketlink: https://store.ticketing.cm.com/ilse-delange

 

TEST- OF VACCINATIEBEWIJS

Voor alle duidelijkheid: Of je wel/niet een (negatief) test- of vaccinatiebewijs nodig hebt ligt aan de dan geldende wet- en regelgeving. Wij volgen die op. Naast een mogelijk test- of vaccinatiebewijs heb je natuurlijk ook een geldig ticket nodig.

We hopen op je begrip! En mocht je besluiten niet te komen dan hopen we je in de toekomst wel weer te mogen verwelkomen.

 

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

 

Tickets exclusief via CM.com! Ticketlink: https://store.ticketing.cm.com/ilse-delange

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Top