Her Majesty


21 juli 2018


Theater open: 20:00
Aanvang: 21:00

Tickets

Marrakesh Express

Na twee uitverkochte tournees met hun weergaloze vertolking van het legendarische ‘Déjà vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young graaft Her Majesty dieper in de ruim gevulde schatkamervan het meesterlijk viertal. Songs van gezamenlijke albums als ‘Crosby, Stills & Nash’ en ‘4 Way Street’ passeren de revue, maar ook nummers van soloalbums als ‘After The Gold Rush’ en ‘Harvest’ van Neil Young, ‘Manassas’ van Stephen Stills, ‘Songs For Beginners’ van Graham Nash en ‘If I Could Only Remember My Name’ van David Crosby.

Het belooft weer een theaterconcert van hoog niveau te worden, want zoals het Dagblad van Noorden schreef over ‘Déjà vu’’: “Sublieme ode aan CSN&Y (…) Het resultaat is een prachtavond.”

Her Majesty bestaat uit…
gitaar en zang: Bertolf Lentink
gitaar: Jelle Paulusma
toetsen, zang: Diederik Nomden
bas: Dirk Schreuders
drums, zang: Bauke Bakker

 

Let op: Kindertickets alleen geldig in combinatie met een algemeen ticket. Het gaat om de leeftijd ten tijde van het evenement, het ticket is alleen geldig voor kinderen jonger dan 15 jaar. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op.

 

Veelgestelde vragen

 1. Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
  Aangezien er kinderkaarten worden verkocht kan er bij twijfel gevraagd worden om identificatie. De bewijsvoering ligt bij jullie en bij twijfel kan er bepaald worden dat het kinderticket ongeldig wordt verklaard. Daarnaast schenken wij geen alcohol aan gasten jonger dan 18 jaar(!).
 2. Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
  Parkeren nabij het openluchttheater is zeker mogelijk. Gebruik het volgende adres in je navigatiesysteem:
  Besthemerberg 1, 7731 PB, Ommen
  Eenmaal aangekomen op het recreatiecentrum helpen onze vrijwilligers je graag op weg (naar een parkeerplek!).
 3. Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
  Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
 4. Mag ik mijn hond meenemen?
  Nee het meenemen van je hond (of ander huisdier) is niet toegestaan. Ook niet aangelijnd. Eerder is gebleken dat de dieren kunnen schrikken van het geluid en de ervaring voor (andere) bezoekers (negatief) kan aantasten.

http://www.hermajesty.nl/ModX/


Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top