Her Majesty


21 mei 2022


Theater open: 19:30
Aanvang: 21:00

Tickets

Bostheater Ommen presenteert: Her Majesty

Dit is het verplaatste concert van zondag 28 juni 2020/ 3 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

KAARTVERKOOP WORDT BINNENKORT HERVAT!

Welkom terug, Her Majesty! Met hun nieuwe voorstelling ‘Are You Ready For The Country?’ keert de band bijna traditiegetrouw weer terug naar het Bostheater en wel op zondag 28 juni 2020.

Na Déjà vu (2016) en Marrakesh Express (2018) is het nu tijd voor Are You Ready For The Country? Deze tour staat in het teken van de geschiedenis van de countryrock, country-elementen werden vanaf de jaren zestig door muzikanten toegevoegd aan hun muziek. De topmuzikanten van Her Majesty spelen onder meer werk van de pioniers, denk daarbij aan Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Countryrockhelden van een decennium later, zoals The Band, Creedence Clearwater Revival en The Grateful Dead. En ook muziek van meer eigentijdse artiesten, denk daarbij aan Wilco en The Jayhawks.

De mensen die er in 2016 of 2018 bij waren weten het al, de samenzang van de band is van ongelofelijk hoge kwaliteit. Zo vindt ook de Volkskrant: “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” Het belooft weer een avond vol mooie muziek te worden, ontdek het zelf in het Bostheater op zondag 28 juni!

Omdat we dit graag samen met jullie willen delen zijn er Early Bird tickets voor € 22,50 tot uiterlijk 1 februari. Let wel: er is een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op. Daarna kosten de tickets € 25,- dus mis deze kans niet. Daarnaast is er een zeer beperkt aantal kindertickets beschikbaar voor € 6,50 (inclusief servicekosten) voor kinderen tot 14 jaar, het ticket is alleen geldig in combinatie met een Early Bird, Vriendenticket of Algemeen Toegangsbewijs.

TICKETPRIJZEN

Early Bird: € 22,50 inclusief servicekosten –> OP=OP!

Normaal: € 25,00 inclusief servicekosten

Dagkassa: € 29,00 inclusief servicekosten

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top