Edwin Evers Band


19 juni 2021


Theater open: 19:30
Aanvang: 20:30Dit is het verplaatste concert van donderdag 10 september 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.
Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80’s Tour de Openluchttheaters in! De Edwin Evers Band keert daarom terug naar het Bostheater Ommen op donderdag 10 en vrijdag 11 september. Met deze nieuwe show en frisse energie komen ze jou weer een feestelijke avond bezorgen!
Dit concert is uitverkocht!

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent…!

Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Heb jij jouw dansschoenen al afgestoft en je vrienden uitgenodigd voor één van de leukste feestjes van het jaar in het Bostheater? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar de wekker te zetten op vrijdag 24 januari want anders ben je zeker te laat voor een kaartje. De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. Scoor jouw kaartje dus zodra het kan en de voorpret voor een fantastische avond uit kan meteen beginnen!

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Video Edwin Evers Band
Top