Doornroosje


22 augustus 2021


Theater open: 14:15
Aanvang: 15:00Bostheater Ommen presenteert: Doornroosje (kindertheater)

Dit is het verplaatste concert van zondag 23 augustus 2020. Deze voorstelling blijft ook op de nieuwe datum gratis toegankelijk!

Ook aan de kleintjes wordt gedacht! Zo is er op zondag 23 augustus weer een leuke kindervoorstelling in het Bostheater: Doornroosje door Het Kleine Theater. Afgelopen jaar stond Het Kleine Theater nog met een andere voorstelling in het Bostheater en wie erbij was weet dat ze voorstellingen maken die leuk zijn voor jong en oud!

Het Kleine Theater maakt sinds 2012 voorstellingen gebaseerd op sprookjes. De herkenbare sprookjes hebben een verrassende wending en worden muzikaal aangekleed met grappige, lieve en vrolijke liedjes.

Doornroosje is een vrolijke en verrassende voorstelling met de nodige dosis ontroering en humor. Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan het welbekende sprookje en brengt zo een herboren Doornroosje op de planken, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen. En uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

Geschikt voor kinderen van vanaf 3 jaar, maar zoals gezegd natuurlijk ook voor volwassenen. Met zo’n leuke voorstelling zou je haast willen dat je zelf weer kind was.

 

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top