De Dijk


26 juni 2022


Theater open: 19:00
Aanvang: 20:30Bostheater Ommen presenteert: De Dijk

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 27 juni 2020/zaterdag 26 juni 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.


LET OP! Al onze geplande concerten in juni kunnen helaas ook dit jaar geen doorgang vinden.
Alle shows die gepland stonden in juni 2021 zullen verplaatst worden naar een later moment. Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum die nog volgt. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020/2021. Bewaar je ticket dus goed!
NIEUWE DATUM VOOR 2022: ZONDAG 26 JUNI 2022!

 

Dit gaat echt gebeuren! De Dijk komt wegens groot succes terug naar het Bostheater Ommen en wel op zaterdag 27 juni 2020. Wat een feestelijke eerste aankondiging voor het nieuwe Bostheater seizoen!

Let op: Vorig jaar ging het al snel met de kaarten voor De Dijk, maar dit jaar verwachten we nog meer belangstelling voor dit concert. Dus zorg ervoor dat je meteen je kaarten haalt want je weet pas wat je mist, als je achter het net vist!

Na de uitverkochte show van afgelopen jaar fluisterden ze ons al in dat ze graag terug wilden komen en we zijn blij dat ze daad bij het woord hebben gevoegd. Ze pakten het Bostheater afgelopen jaar helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. De extra toegift in de vorm van ‘Mag het licht uit?’ gaf het concert nog meer lading, het was een avond om niet snel te vergeten! Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen! Met het oorverdovende applaus van afgelopen seizoen nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten tot de ‘tribune’ zich weer vult en we weer met z’n allen dansen, dansen, dansen op de Besthemerberg!

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Video De Dijk
Top