Danny Vera


2 september 2022


Theater open: 19:30
Aanvang: 21:00Bostheater Ommen presenteert: Danny Vera 

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 4 september 2020 (en 4 september 2021) en 17 september 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

NIEUWE DATUM VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2022!

ALLE KAARTKOPERS ZIJN PER E-MAIL OP DE HOOGTE GESTELD. 

In principe blijft je ticket geldig voor de nieuwe datum, mocht je niet kunnen (of willen) dan kan je je geld terug krijgen. Hierover wordt later ook meer gecommuniceerd.

Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje en we zijn dan ook buitengewoon blij met zijn komst: Danny Vera komt op vrijdag 4 september naar het Bostheater Ommen! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en kwam hij met datzelfde nummer als hoogste binnen in de Top2000 van Radio2 met een nummer 4 notering afgelopen december.

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 7 februari om 10.00 uur via deze site.

De singer-songwriter zal in het Bostheater op vrijdag 4 september grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album “Pressure Makes Diamonds”. Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het Bostheater worden waarbij hits als ‘Roller Coaster’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zometeen door de bladeren van het bos zullen klinken. Noteer deze dus alvast met blokletters in je agenda want dit wil je niet missen!

 

UPDATE

We leven momenteel in een tijd waar veel onzeker is. We passen ons aan en sturen bij. Zo hebben we plotseling te maken gehad met ontzettend veel verschuivingen in de agenda. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de muziek van Danny Vera hebben we helaas moeten beslissen het concert in Ommen te verplaatsen naar 17 september 2021 ipv de al eerder gecommuniceerde datum van 4 september 2021. Danny maakt er samen met zijn 14-koppige band!! een gigantisch feest van in Ommen. Tot volgend jaar en blijf gezond!

 

TICKETPRIJZEN

Voorverkoopprijs: € 26,50 inclusief servicekosten

Dagkassa: € 32,00 inclusief servicekosten

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Video Danny Vera
Top