6 juli 2024

Edwin Evers Band

Theater open: 19:00
Aanvang: 20:30

Bostheater Ommen presenteert: De Edwin Evers Band met de 80’s & 90’s Tour

Zo vlak voor de feestdagen kunnen we velen van jullie blij maken met het heugelijke nieuws dat de Edwin Evers Band terugkeert naar het Bostheater! Dus pak je agenda en blok vrijdag 5 en zaterdag 6 juli, want dan is het een groot feest in Ommen.

De afgelopen jaren heeft de Edwin Evers Band twee shows gedaan met uitsluitend muziek uit de jaren 80! Gezien de super enthousiaste en bijna unanieme reacties vanuit het publiek op de vraag: “welk decennium willen jullie naast de Jaren 80 in onze volgende show horen?”…..kan de band niet anders dan muziek uit de jaren 90 toevoegen aan deze nieuwe show.

En met plezier!! Een compleet nieuwe show en met dit keer muziek uit de jaren 80 én 90.

De kaartverkoop voor deze concerten start op zaterdag 23 december om 10:00 uur. Kaarten voor zaterdag 6 juli zijn verkrijgbaar via deze site.

Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Heb jij jouw dansschoenen al afgestoft en je vrienden uitgenodigd voor één van de leukste feestjes van het jaar in het Bostheater? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar de wekker te zetten op zaterdag 23 december want anders ben je zeker te laat voor een kaartje.

De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. Scoor jouw kaartje dus zodra het kan en de voorpret voor een fantastische avond uit kan meteen beginnen!

 

Tijdschema

Theater open: 19:00

Aanvang: 20:30

Einde: 23:00

*Tijden zijn onder voorbehoud.

 

Tickets

Voorverkoop: € 33,50 inclusief € 1,75 servicekosten.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te hier vinden.
Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg.
Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden!
Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Programmaoverzicht
footer-bg