Ruben Hoeke Band


28 juli 2018


Theater open: Nog onbekend
Aanvang: Nog onbekend

Tickets

Tickets
Combitickets Into the Wild : (zie eventbrite)
Zaterdag: € 10,- (early bird) / normaal: € 12,50 (tickets)

Into The Wild festival met oa:
27 juli
Pink Project

28 juli
DeWolff
Jack and the Weatherman
RUV
Ruben Hoeke
en meer

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao. Sinds 2004 koerst hij met zijn Ruben Hoeke Band zijn eigen weg.

Naast het fulltime muzikantschap geeft Ruben succesvolle gitaarworkshops, organiseert sessies en festivals, en levert naast zijn naast zijn eigen columns dikwijls bijdragen aan bladen als Music Maker, De Gitarist, Gitaar Plus. Hij wordt ingezet als sessiemuzikant, componeert muziek in uiteenlopende genres en deed radio interviews met o.a. Slash, BB King, Johnny Winter, Jools Holland, Randy Newman, Buddy Guy, John Mayall, Sam Brown en Walter Trout.

Door de jaren heen speelde hij met tientallen nationale- en internationale muzikanten en in bands als Skelter, JURA, Kenneth Harder, Roberto Jacketti & the Scooters en Thé Lau & Band. Tevens is hij is mede-eigenaar van MZM Productions.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top