Lauren Ruth Ward (USA)


5 november 2021


Theater open: 20:00
Aanvang: 22:00Bostheater Ommen & Café de Herberg presenteren: Lauren Ruth Ward 

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 16 mei 2020. Deze voorstelling blijft ook op de nieuwe datum gratis toegankelijk!
We zijn verheugd om te melden dat het ons gelukt is dit concert te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. In samenwerking met Café de Herberg vindt dit optreden nu daar plaats op vrijdag 18 december.
In navolging van velen, waaronder o.a. Hackensaw Boys, Thijs Boontjes, Maurice van Hoek, Tricklebolt en The Grand East, voegen we haar toe in onze reeks gratis toegankelijke concerten. Dit zijn stuk voor stuk artiesten die een groot publiek verdienen en die wij graag een podium bieden. Helaas waren we genoodzaakt het optreden van 16 mei te verplaatsen en dat is gelukt naar vrijdag 18 december 2020! Het is buiten dan te onaangenaam, maar we zijn blij dat we terecht kunnen in Café de Herberg. Sterker nog: we presenteren deze avond nu samen!
 
De muziek van Lauren Ruth Ward heeft zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje door LA verspreid nadat ze haar geboortestad Baltimore heeft verlaten. Haar teksten zijn gebaseerd op haar eigen leven en weten zowel kwetsbaarheid als kracht uit te stralen. De muziek schommelt tussen indie, pop, Americana en singer-songwriter. Wij kijken erg uit naar het optreden van Lauren en we hopen jullie daar ook te zien! Laat je nog even weten of je erbij bent? Fijn!

VERDERE INFO

Dit concert vindt plaats in Café de Herberg (te Ommen).

Het bezoekadres van Café de Herberg is: Brugstraat 27, 7731 CV, Ommen

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

Top