Golden Earring


28 augustus 2021


Theater open: 19:00
Aanvang: 21:00Bostheater Ommen presenteert: Golden Earring 

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 29 augustus 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Wrijf nog maar eens goed in je ogen want het staat er écht: Golden Earring staat op zaterdag 29 augustus in het Bostheater Ommen! We hoeven jullie niet te vertellen dat we bijzonder vereerd zijn met de komst van deze legendarische rockband! De band is goed voor tientallen hits en evergreens zoals ‘When The Lady Smiles’, ‘Another 45 Miles’, ‘She Flies On Strange Wings’, ‘Twilight Zone’ en uiteraard ‘Radar Love’. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze hits te horen in de betoverende setting van ons openluchttheater terwijl jullie luidkeels meezingen.

En vergis je niet: het kwartet geeft nog altijd vitale shows, waar verschillende generaties Earring-fans samenkomen. De Golden Earring is vijftig jaar (!) na het prille begin nog altijd een Nederlandse topformatie die elke avond weer met veel plezier op het podium staat. Geef ze een heel warm welkom in het Bostheater op zaterdag 29 augustus en bereid je voor op een memorabele avond in ’t bos!

De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 14 maart om 10.00 uur. Mensen die voor 10 maart Vriend van het Bostheater waren hebben via de mail een toegangscode ontvangen voor de Vriendenverkoop. Je krijgt geen voorrang voor dit concert als je je pas hebt aangemeld ná de aankondiging van dit concert. Je krijgt dan wel bij de volgende concerten voorrang.

BELANGRIJKE UPDATE 06 – 02 – 2021

Ook ons heeft het trieste nieuws dat George Kooymans lijdt aan de progressieve spierziekte ALS bereikt. Ronduit treurig en we wensen George en iedereen rondom hem veel sterkte toe de komende tijd.
In het AD gaan ze zelf in op deze verdrietige kwestie: https://www.ad.nl/…/ziekte-george-kooymans-betekent…/
Zodra er meer duidelijkheid is voor de kaartkopers zullen we jullie per e-mail direct op de hoogte stellen. Het heeft dus geen zin om nu al te informeren of je geld terug te vragen. Wacht dus even geduldig af.

TICKETPRIJZEN

Voorverkoopprijs: € 44,50 inclusief servicekosten

Dagkassa: n.n.b.

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

 

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Video Golden Earring
Top