Golden Earring


29 augustus 2020


Theater open: 19:00
Aanvang: 21:00Bostheater Ommen presenteert: Golden Earring (Let op: Nieuwe datum volgt nog)

Coronavirus update: Het goede nieuws is dat we volgend jaar alsnog Golden Earring mogen verwelkomen in het Bostheater. We weten op dit moment alleen nog niet wanneer dat precies zal zijn. De verwachting is dat we in september van dit jaar een nieuwe datum voor het concert zullen hebben. We richten ons op hetzelfde weekend als 2020, alleen dan in 2021 natuurlijk! De onzekerheid over de nieuwe datum zal nog even aanhouden en we vragen daarvoor jullie begrip. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Wrijf nog maar eens goed in je ogen want het staat er écht: Golden Earring staat op zaterdag 29 augustus in het Bostheater Ommen! We hoeven jullie niet te vertellen dat we bijzonder vereerd zijn met de komst van deze legendarische rockband! De band is goed voor tientallen hits en evergreens zoals ‘When The Lady Smiles’, ‘Another 45 Miles’, ‘She Flies On Strange Wings’, ‘Twilight Zone’ en uiteraard ‘Radar Love’. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze hits te horen in de betoverende setting van ons openluchttheater terwijl jullie luidkeels meezingen.

En vergis je niet: het kwartet geeft nog altijd vitale shows, waar verschillende generaties Earring-fans samenkomen. De Golden Earring is vijftig jaar (!) na het prille begin nog altijd een Nederlandse topformatie die elke avond weer met veel plezier op het podium staat. Geef ze een heel warm welkom in het Bostheater op zaterdag 29 augustus en bereid je voor op een memorabele avond in ’t bos!

De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 14 maart om 10.00 uur. Mensen die voor 10 maart Vriend van het Bostheater waren hebben via de mail een toegangscode ontvangen voor de Vriendenverkoop. Je krijgt geen voorrang voor dit concert als je je pas hebt aangemeld ná de aankondiging van dit concert. Je krijgt dan wel bij de volgende concerten voorrang.

 

TICKETPRIJZEN

Voorverkoopprijs: € 44,50 inclusief servicekosten

Dagkassa: n.n.b.

VERDERE INFO

Alle huisregels zijn te vinden op onze site: meer info.

Slecht ter been? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar we helpen je graag op weg: meer info.

Kom je van ver en wil je blijven overnachten? Dat kan gewoon op loopafstand: meer info.

Wil je het Bostheater steunen? Dat kan door Vriend te worden! Je hebt dan ook voorrang bij kaartverkoop: meer info.

 

Bekijk event op Facebook

Deel dit event

UITVERKOCHT

Video Golden Earring
Top