Coronavirus
Voor veelgestelde vragen rondom tickets en restitutie klik hier. Het maakt voor ons een enorm verschil als jij je ticket(s) voor de nieuwe datum behoudt. Dit is en blijft de meest directe manier om Stichting Bostheater Ommen te steunen. Met het behouden van je ticket(s) help jij ons, de artiesten, technici, podiumbouwers en anderen door deze moeilijke tijden heen. We willen in 2021 graag met zijn allen weer voor jullie klaar staan.

UPDATE 19-05-2021

Goed nieuws: Nieuwe data voor De Dijk en The Legends We’ve Lost!

Het concert van The Legends We’ve Lost wordt verplaatst naar vrijdag 24 september 2021. We zijn erg blij dat we het optreden kunnen verplaatsen naar een later moment dit jaar. Ook zijn we blij dat we het concert van De Dijk kunnen verplaatsen, helaas zal dat pas in 2022 plaatsvinden. De nieuwe datum voor dat concert is zondag 26 juni 2022.

Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020/2021. Bewaar je ticket dus goed!

UPDATE 30-04-2020

Onze geplande concerten in juni kunnen helaas ook dit jaar geen doorgang vinden. Alle shows die gepland stonden in juni 2021 zullen verplaatst worden naar een later moment. Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum die nog volgt. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020/2021. Bewaar je ticket dus goed!

We zijn druk bezig om de nieuwe data af te stemmen met alle partijen. We denken daar op korte termijn meer duidelijkheid over te geven. Houd in ieder geval onze socials en je e-mail goed in de gaten. Je steunt ons enorm door je ticket vast te houden. Het is de meest directe manier om het Bostheater te steunen. Daarnaast kan je Vriend van het Bostheater worden. Op deze manier steun je ons en kunnen wij in de toekomst wat voor jou terugdoen. Vriend worden kan hier: bit.ly/BTO_vriend.

Mocht de nieuwe datum je niet passen, dan kan je uiteraard restitutie ontvangen voor je gekochte tickets. Het heeft nu nog geen zin om hier naar te vragen. Zodra de nieuwe datum bekend is krijg je de mogelijkheid je ticket te restitueren.

We hopen op je begrip! Ook willen we jullie via deze weg bedanken voor alle steunbetuigingen en lieve woorden de afgelopen maanden. Het heeft ons allemaal goed gedaan.

UPDATE 03-06-2020

Bedankt voor jullie geduld. We kunnen jullie een eerste update geven over het programma van 2020. Het is ons namelijk gelukt om voor bijna alle concerten een vervangende datum te vinden in 2021! Jouw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020. Bewaar je ticket dus goed!

Kijk voor de nieuwe datum van het concert op bit.ly/3gJ0ffo. Je zult hierover ook een mail in je mailbox ontvangen van Eventbrite.

Het nieuws dat deze zomer alle concerten in het Bostheater afgelast moeten worden kwam hard aan. Natuurlijk hebben we begrip voor alle maatregelen. Maar we hadden ons, samen met jullie, zo verheugd op een geweldige reeks optredens voor jong en oud. Ook financieel is dit een forse aderlating die we bijna volledig zelf moeten dragen.

We geloven in de toekomst en in jullie steun! Het maakt voor ons een enorm verschil als jij je ticket(s) voor de nieuwe datum behoudt. Dit is en blijft de meest directe manier om Stichting Bostheater Ommen te steunen. Met het behouden van je ticket(s) help jij ons, de artiesten, technici, podiumbouwers en anderen door deze moeilijke tijden heen. We willen in 2021 graag met zijn allen weer voor jullie klaar staan.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team Bostheater Ommen

UPDATE 20-05-2020

We zijn achter de schermen druk bezig om de concerten die tot 1 september 2020 gepland stonden te verplaatsen naar 2021. We gaan ervan uit dat we jullie begin juni kunnen informeren over de nieuwe speeldata, maar ook over hoe het zit met je ticket(s). Uiteraard blijven gekochte tickets geldig voor de nieuwe datum, het behouden van je ticket(s) is ook de meest directe manier om ons te steunen. Ook komt er een mogelijkheid om je ticket(s) te restitueren. Wij vragen begrip voor het feit dat we jullie nog even in onzekerheid moeten laten.

Het heeft op dit moment geen zin om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Zodra de nieuwe speeldata en de regelingen definitief zijn kunnen we al jullie vragen beantwoorden. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

We verwachten jullie in de week van 3 of 10 juni te informeren over de nieuwe speeldata en hoe het zit met je tickets.

Take care!

UPDATE 21-04-2020

Er zullen tot 1 september geen evenementen plaatsvinden in het Bostheater.

De regering heeft het verbod op evenementen verlengd tot 1 september. Het verbod geldt daarmee ook voor alle evenementen in het Bostheater gedurende deze periode.

Alhoewel we al voor dit scenario vreesden, hebben we tot nu toe de hoop gehad dat het niet zo zou aflopen. Het risico om besmet te raken met het COVID-19 virus is echter te groot wanneer veel mensen samenkomen, en die overweging is verreweg het belangrijkste. Gezondheid boven alles.

Daarom zijn er tot 1 september geen evenementen in het Bostheater.

We keken er naar uit om samen met jullie weer bijzondere en mooie zomeravonden te beleven. We hebben er hard voor gewerkt en er zijn al veel voorbereidingen getroffen. We weten dat jullie, net als onze vrijwilligers, uitkeken naar deze zomeravonden. Samen hebben we onze adem ingehouden, in de hoop dat de situatie ten goede zou veranderen zodat we elkaar deze zomer toch zouden ontmoeten in het Bostheater. Helaas mag het voor de periode tot (in ieder geval) 1 september niet zo zijn.

We gaan nu hard aan de slag, samen met alle betrokkenen, om het programma tot 1 september te verplaatsen naar 2021. Het verplaatsen naar een nieuwe datum heeft in alle gevallen onze voorkeur en in dat geval zal je ticket geldig blijven. Indien je jouw ticket bewaard, dan geniet je dus later! We zien jullie dan ook graag terug in het Bostheater, zodra dat weer veilig kan! Wil je toch afzien van je ticket, dan krijg je het aanbetaalde bedrag terug.

We nemen contact met je op over de specifieke voorwaarden met betrekking tot het behouden van je ticket en eventuele restitutie. Dit doen we zodra ‘de oplossing’ klaar is. We doen ons best om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de huidige situatie, het heeft geen zin om nu al contact met ons op te nemen hierover. Hierbij vragen wij je vriendelijk om je begrip.

Maar we vragen vooral om jouw steun! Je kunt voor ons een enorm verschil maken door nu al aan te geven (laat het ons hieronder weten!) dat je jouw ticket wil behouden en we elkaar dus zien in 2021. Op die manier help jij ons door deze moeilijke tijden te loodsen, waarmee we nu worden geconfronteerd.

Uiteraard houden we nog de hoop dat we elkaar september van dit jaar nog zien. Voorlopig gaan de evenementen in september nog door. Dus mocht je voor een van die concerten een kaartje hebben: hopelijk tot in het Bostheater later dit jaar!

De uiterst ernstige situatie waar we ons nu in bevinden heeft ook gevolgen die ver buiten het Bostheater reiken. Denk daarbij aan muzikanten, theatermakers, leveranciers, boekingskantoren, podiumbouwers, techniek, ticketproviders, drukkerijen en alle andere betrokkenen die een bijdrage leveren en onmisbaar zijn voor de fantastische zomeravonden in ‘t bos. Ze worden allemaal getroffen. We zullen nu in overleg gaan met alle partijen – en samen zullen we werken aan een oplossing.

Op dit moment moeten we eerst herstellen van dit nieuws. Daarna komen we terug.

Bedankt voor je steun en liefde. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team Bostheater Ommen 💚

UPDATE 02-04-2020

Lieve allemaal,

Uit de persconferentie van het kabinet 31 maart jl. hebben we vernomen dat alle maatregelen in verband met het Coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Dat zou voorlopig betekenen dat de show van Lauren Ruth Ward op 16 mei doorgang kan vinden. Echter is er besloten om de tour van Lauren uit te stellen, dus de show gaat hoe dan ook niet door op 16 mei. Dit betekent dat de eerste voorstelling in het Bostheater van dit jaar gepland staat op 20 juni.

Vooralsnog zien wij geen aanleiding om wijzigingen aan te brengen in ons programma vanaf juni. Natuurlijk volgen we alle ontwikkelingen op de voet en we zullen jullie als eerste op de hoogte brengen als er iets verandert. We vragen jullie dan ook om niet telefonisch of per e-mail meer informatie te vragen.

Wel kunnen we jullie nu al informeren dat ook de voorstelling van LEF (kindertheater) niet doorgaat op zondag 16 augustus. Zij hebben nu niet de mogelijkheid om te repeteren en dus kan de voorstelling dit jaar niet worden opgevoerd. Uiteraard krijgen ze een plekje in de programmering van 2021! Wat betreft de gecancelde show van Lauren Ruth Ward zijn we nog aan het kijken naar een alternatieve datum (en mogelijk alternatieve locatie).

Het voelt onwerkelijk om nu programmaonderdelen aan te kondigen, maar de realiteit is dat we nog niet klaar waren met het aankondigen van ons programma. Voorlopig zal het in deze onzekere tijden nooit écht goed voelen om een euforische aankondiging te doen. Echter proberen we positief te blijven en ook deze voorstelling(en) verdienen jullie aandacht. Daarom bevestigen we bij deze dat het Veterstrikconcert (kindertheater) op zondag 12 juli te zien is in het Bostheater. Later meer!

Gezondheid en welzijn gaan boven alles, dus pas alsjeblieft goed op elkaar en houd onze kanalen in de gaten voor updates. Zoals gezegd proberen we positief te blijven en we hopen dat we in de zomer weer onbezorgd met elkaar kunnen genieten van warme zomeravonden en betoverende voorstellingen in ons openluchttheater. 

Take care,
Team Bostheater Ommen

Top